Activarea serviciului de roaming la Digi Mobil

Activare roaming DIGI Mobil

Activarea serviciului de roaming la Digi Mobil este un proces destul de simplu și poate fi realizat prin câteva metode diferite, în funcție de preferințele tale.

Activarea servicii de roaming DIGI Mobil

Activarea serviciului de roaming la DIGI presupune mai multe optiuni de activare pe care le vom exemplifica mai jos dupa cum urmeaza:

Activare Roaming prin contul Digi

 1. Accesarea contului: Intră pe site-ul Digi Romania și autentifică-te în contul tău de client.
 2. Setările de roaming: Mergi la secțiunea dedicată setărilor pentru servicii mobile.
 3. Activare: Caută opțiunea de activare a roaming-ului și urmează instrucțiunile afișate pe ecran pentru a finaliza procesul.

Activarea roaming DIGI Mobil prin apel telefonic

 1. Apel la Serviciul Clienți: Sună la Serviciul Clienți Digi Mobil la numărul 031 400 7777 (apelabil din rețeaua Digi) sau *777 (apelabil din rețeaua Digi Mobil).
 2. Cerere de activare: Solicită activarea serviciului de roaming unui operator. Aceasta poate necesita confirmarea unor detalii de securitate pentru a valida cererea.

Activarea la un punct de lucru Digi

 1. Vizită la un punct de lucru: Mergi la un magazin sau centru de relații cu clienții Digi.
 2. Cerere de activare: Solicita activarea serviciului de roaming unui reprezentant Digi. Este posibil să fie necesar să prezinți un act de identitate și să furnizezi anumite informații pentru verificare.

Verificare și utilizare

După ce ai activat serviciul de roaming, este recomandat să:

 1. Repornești telefonul: Oprește și repornește telefonul pentru a te asigura că setările au fost actualizate corect.
 2. Verifici setările de rețea: Asigură-te că telefonul tău este setat pentru a selecta automat rețeaua disponibilă în zona în care te afli. De obicei, această setare se găsește în secțiunea „Rețea și Internet” sau „Conectivitate” din meniul de setări al telefonului tău.

Informații suplimentare

 • Tarife și opțiuni: Verifică tarifele pentru roaming și opțiunile disponibile pe site-ul Digi Mobil sau contactează serviciul clienți pentru informații detaliate despre costuri și pachete de roaming.
 • Acoperire: Verifică acoperirea serviciului de roaming în țara sau regiunile pe care urmează să le vizitezi.

Activarea serviciului de roaming este esențială pentru a te asigura că poți utiliza telefonul mobil în străinătate fără probleme. Asigură-te că urmezi pașii corespunzători pentru a evita eventualele inconveniente în timpul călătoriilor tale.

De regula activarea serviciului de Roaming la DIGI este usoara si functioneaza fara probleme.

Roaming DIGI în Uniunea Europeană (SEE)

Conform reglementărilor UE, tarifele de roaming în cadrul Spațiului Economic European (SEE) sunt similare cu tarifele naționale. Așadar, poți folosi minutele, SMS-urile și datele mobile incluse în abonament fără costuri suplimentare, în anumite limite rezonabile de utilizare.

Apeluri și SMS-uri in roaming la DIGI:

 • Apeluri primite: Gratuit
 • Apeluri efectuate către țările din SEE: La fel ca tarifele naționale
 • SMS-uri trimise către țările din SEE: La fel ca tarifele naționale
 • SMS-uri primite: Gratuit

Date mobile:

 • Utilizare rezonabilă: Încadrată în limita de utilizare rezonabilă specificată de Digi Mobil pentru datele mobile în SEE. Depășirea acestei limite poate atrage costuri suplimentare.

Digi Mobil oferă diverse opțiuni și pachete de roaming care pot reduce costurile pentru utilizarea serviciilor în străinătate. Acestea pot include pachete de date, minute și SMS-uri la tarife reduse.

Pentru tarife in roaming la DIGI va recomandam sa consulati site-ul oficial astfel:

 • Website oficial sectiunea  Digi Mobil Roaming
 • Serviciul clienți: 031 400 7777 (apelabil din rețeaua Digi) sau *777 (apelabil din rețeaua Digi Mobil).

Activeaza serviciul de roaming DIGI prin apel telefonic  la *777 sau la numarul 031.400.7777.

Intrarea în zona de roaming la operatorul Digi Mobil se întâmplă atunci când te afli în afara rețelei naționale Digi și te conectezi la rețeaua unui alt operator din țara în care te afli.

Practic, telefonul tău utilizează infrastructura de rețea a unui alt operator pentru a asigura continuitatea serviciilor de telefonie mobilă (apeluri, SMS-uri, date mobile).

Cum să identifici dacă ești în roaming la Digi Mobil

 1. Indicator pe telefon: Pe ecranul telefonului tău, în zona de notificări, poate apărea simbolul „R” sau „Roam” pentru a indica faptul că te afli în roaming.
 2. Numele rețelei: În locul numelui rețelei tale obișnuite (DIGI), vei vedea numele rețelei operatorului gazdă din țara în care te afli.
 3. Mesaj de notificare: De obicei, vei primi un mesaj SMS de la Digi Mobil care te informează că ai intrat în roaming și îți oferă detalii despre tarifele și opțiunile disponibile.

Pentru mai multe detalii urmareste datele de contact DIGI serviciul de relatii cu clientii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button