Contact PPC Energie – Telefon relatii clienti

Telefon PPC Deranjamente - Contact Relatii clienti.

Afla cum poti intra in legatura sau contact cu PPC Energie, serviciul de relatii cu clientii. Identificam noile metode de contact PPC Energie pentru serviciul de preluare clienti. Unde anunti deranjamente PPC Energie sau informatii despre contractul tau cu PPC Energie.

Cum poti intra in contact PPC Energie?

Exemplificam numerele de contact PPC Energie pentru deranjamente, transmitere index autocitit sau informatii despre facturi si contractul tau cu PPC Energie.

 • Telefon contact call center PPC Energie:  021 9977 de luni pana vineri de la ora: 8:00 la 20:00
 • Contact prin sistemul CHAT LIVE PPC disponibil la rubrica contact PPC Energie Romania;
 • Poti rimite o scrisoare pe adresa:  Bulevard Mircea Vodă, nr. 30, etaj 6, camera 6.8, sector 3, București.
 • Poti deasemenea sa intri in contact cu cei de la la relatii clienti PPC Energie prin intermediul aplicatiei PPC denumita myPPC.

Contact Deranjamente PPC Energie

In situatia in care aveti de anuntat un deranjament electric la PPC Energie iata unde poti suna in cazul in care avariile la retea va afecteaza in mod clar:

Deranjamente PPC Energie Call Center Tehnic 24h/7 – 0800.070.444 (TelVerde, număr apelabil gratuit de pe teritoriul național)

 • Arad: 0257 929
 • Caraș-Severin: 0255 929
 • Hunedoara: 0254 929
 • Timiș: 0256 929
 • Deranjamente PPC București: 021 9291
 • Contact PPC Energie Giurgiu: 021 9291
 • Ilfov: 021 9291.

Contact PPC pentru Transmitere index PPC Energy

Pentru serviciul de transmitere index autocitit la PPC Energie avem la dispozitie mai multe metode prin care se poate transmite indexul autocitit astfel:

 • Atât pentru gaze naturale, cât și pentru energie electrică, poți transmite indexul prin apel la Call Center, la numărul de telefon 021.9977 (apel cu tarif normal), de luni până vineri, în intervalul 8:00-20:00.
 • Transmitere index prin aplicatia myPPC –  este mult mai usor sa trimiti indexul direct din aplicatia myPPC sau de pe portalul cu acelasi nume.

Indexul se poate transmite doar in perioada in care conform codului de client aveti perioada activa desemnata pentru inregistrare index autocitit  in reteaua PPC Energie.

Pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot utiliza următoarele numere de telefon: 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România) sau 0040.372.436.436 (număr apelabil din străinătate), în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00.

Nu uita la aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Aplicatia myPPC portalul clientilor PPC Energie

Recomandam sa utilizati aplicatia myPPC pentru a avea acces la contul de client PPC Energie dar si pentru a intra in contact cu un operator al serviciului de relatii clienti PPC Energie.

Printre beneficiile utilizarii aplicatiei myPPC identificam urmatoarele aspecte care te vor face sa utilizezi mai des aceasta aplicatie destinata clientilor PPC Energie.

 • Prin aplicatia myPPC posti sa gestionezi mai multe puncte de consum pentru electricitate și gaze naturale daca esti client PPC Energie (fost ENEL);
 • Transmiți indexul autocitit de electricitate sau gaze naturale la PPC Energie;
 • Plătești online facturile pentru unul sau mai multe locuri de consum;
 • Afli soldul facturii pentru orice loc de consum, chiar și fără autentificare în aplicație;
 • Primești răspunsuri rapide la întrebările și sugestiile tale;
 • Ai acces la noile oferte PPC Energie sau la oferte personalizate.
Oferta PPC Energie 2024

aplicatia myppc energie

Daca nu esti la curent cu oferta PPC Energie iata ce trebuie sa stii despre pachetele destinate clientilor casnici.

 1. Oferta PPC Simplu online;
 2. PPC simplu anual ;
 3. Oferta PPC relaxat.

Toate ofertele PPC Energie includ un Preț facturat de maxim 0,68 lei/kWh pentru clienții casnici al căror consum lunar este cuprins între 0 și 100 kWh.

Platesti 0,80 lei/kwh atunci cand consumul este cuprins între 100,01 kWh și 255 kWh, precum și pentru clienții cu consum lunar între 255,01 și 300 kWh (pentru consumul primilor 255 kWh).

Pretul maxim in oferta PPC Energie este de 1,30 lei kwh se aplica exclusiv pentru consumul de energie electrică ce depășește 255 kWh, precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar este mai mare de 300 kWh/lună.

Daca ai intrebari despre oferta sau contractul cu PPC Energie iti sugeram sa apelezi numarul de telefon al serviciului de relatii clienti disponibil la rubrica contact PPC Energie.

Te mai poate interesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button