Sari la conținut

Politica de confidentialitate

Portalul nostru telefon-contact.eu ofera informatii de interes general. Publicatia noastra ofera informatii verificate si analizate de editorii nostrii web.

Ce date personale colectam si de ce le colectam?

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP.

Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi website-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului!

In functie de interactiunile pe care le ai cu website-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

  • – Nume si prenume – pentru identificare;
  • – Adresa de email – pentru comunicare;
  • – Numar de telefon – pentru comunicare.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu website-ul nostru:

Adresa IP – Atunci cand vizitezi website-ul nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri. 

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu website-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookies sau a altor tehnologii similare.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email) – temeiul legal este diferit:

  • – consimtamantul tau. (art. 6 alin. (1) lit a din Regulamentul (UE) 679/2016) pentru activitatile de marketing direct, transmiterea de newsletter, invitatii la evenimente, etc
  • – demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract sau pentru executarea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b si c din Regulamentul (UE) 679/2016) pentru achizitionarea serviciilor sau produselor noastre.

Aprobare si stocare comentarii

NU sunt permise publicarea datelor personale prin intermediul comentariilor la articole. Nu publicam astfel de comentarii si nici nu le stocam.

Comentariile aprobate sunt cele ce au legatura cu subiectul unui articol aducand un plus de informatie catre comunitatea noastra online.

Daca din greseala ati scris un comentariu puteti solicita stergerea acestuia.

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

Daca ai nevoie de orice informatii legate de website-ul, produsele sau serviciile noastre ne poti contacta la adresa de e-mail: [email protected]