Sari la conținut

Contact eMAG – Telefon relatii clienti

  telefon contact emag
  Distribuie acest articol!

  Afla cum poti intra in legatura sau contact cu eMAG, serviciul de relatii cu clientii. Identificam noile metode de contact eMAG pentru serviciul de preluare clienti aflati in dificultate cu anumite comenzi efectuate pe site-ul emag.ro

  Cum poti intra in contact eMag Romania?

  In prezent identificam trei variante de contact cu eMag Romania:

  1. Telefon de contact eMag. Pentru a intra în legătură directă cu eMag Romania, avem la dispozitie numarul de telefon eMag: 0722.25.00.00. Pentru moment eMag a anuntat ca serviciul de relatii cu clientii prin call center (telefon) este indisponibil.
  2. Chat online eMag. este metoda recomandata de echipa de asistenta clienti eMAG astfel daca doriti sa vorbiti cu un operator eMAG, serviciul de chat si asistenta clienti functioneaza non stop 24/7
  3. Interactioneaza prin Formular de contact eMag pe website. Puteți completa formularul de contact găsit pe site-ul emag.ro unde este necesar sa detaliati anumite aspecte ce tin de solicitarea dvs.

  Cele trei metode puse la dispozitia clientilor prin care puteți intra în contact cu eMag Romania, au fost identificate de editorii nostri si sunt publicate in ghidul nostru tocmai pentru a avea toate informatiile utile despre modul de contact eMAG Bucuresti.

  Serviciul de relatii clienti eMAG iti ofera suport cu privire la comenzi, retur sau garantii produse vandute de eMAG..

  eMag Contact Relatii clienti

  Pentru a vorbi cu cineva de la serviciul de relatii clienti eMAG iata ce recomandam sa faceti in cazul in care aveti de returnat produse, doriti sa obtineti informatii despre anumite produse cumparate sau care sunt in curs de preluare curieri.

  • Te Loghezi în contul tău eMag. Pentru a începe, trebuie să te conectezi la contul tău pe site-ul eMag (emag.ro) astfel incat sa ai acces la toate datele si produsele din contul tau de client.
  • Verifica Statusul comenzilor. După ce te-ai logat in contul tau, poți verifica statusul comenzilor tale sau poti obtine informații despre comenzile efectuate pe platforma eMag.
  •  Garantie si Reparatii produse. Dacă ai un produs vândut de eMag care s-a defectat sau are probleme, poți completa și trimite un formular de reparatie – Sevice
  • Solicita asistenta de la un operator eMAG. Poți intra in contact cu echipa de asistență eMag prin intermediul formularului de chat online disponibil în contul tău de client. Asistenta automata te va indruma si va gasi raspunsuri la intrebarile tale.

  Retur la comenzile eMAG

  Cum se face returul eMag?

  De regula nenumarati clienti aleg sa intre in legatura cu serviciul de relatii clienti insa va recomandam inainte sa contactati operatorii eMAG sa urmariti ghidul de retur eMAG astfel:

  Returul eMag se poate face în 4 modalități dupa cum urmeaza:

  Retur eMag prin curier: se completează formularul de retur din contul de client sau din aplicația eMag, se alege opțiunea de retur prin curier și se stabilește o dată și o adresă pentru ridicarea coletului. Se ambalează produsul în cutia originală, împreună cu toate accesoriile și documentele, și se predă curierului. Se poate alege să se primească banii în cont sau un voucher de cumpărături.

  Retur eMag prin easybox

  1. Completezi formularul de retur eMAG
  2. Verifici dacă ai primit, prin email și SMS, un pin și un link către un cod QR.
  3. Introdu codul pin sau scanează codul QR la easybox
  4. Un sertar potrivit produsului tău se va deschide. Dacă totuși produsul nu încape în sertarul deschis automat, poți opta pentru o altă dimensiune de sertar, fără a depăși 47 x 44.5 x 10 cm.
  5. După ce ai introdus produsul în sertarul potrivit, nu uita să finalizezi pe ecran procesul de retur. În cazul în care, din diverse motive, ai uitat sau ai abandonat procesul de retur, poți să scanezi codul QR sau să introduci codul pin pentru a parcurge pașii de mai sus.
  6. Dacă ai ajuns aici, returul e aproape gata. Vei primi un email care te va anunța când produsul ajunge în depozitul eMAG

  Retur eMag în showroom: se completează formularul de retur din contul de client sau din aplicația eMag, se alege opțiunea de retur în showroom și se selectează un showroom eMag din apropiere.

  Garantie produse eMAG

  Toate produsele sunt insotite de garantie comerciala, certificatul de garantie fiind disponibil in contul de client eMAG sectiunea Garantiile Mele.

  • Garanția standard pentru un produs este de 24 de luni de la data achiziției.
  • Dacă ești persoană juridică, garanția standard este de 12 luni de la data achiziției.

  eMag Genius – Livrare gratuita

  emag genius contact

  Genius este un serviciu pe bază de abonament lunar sau anual care oferă livrare gratuită, oferte exclusive și alte beneficii în aplicațiile eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Poți să încerci gratuit Genius timp de 30 de zile.

  De regula produsele ce sunt incluse in programul eMAG  Genius sunt identificate e site-ul emag.ro cu logo-ul eMag Genius.

  • Livrarea prin curier, la comenzile livrate de eMAG cu produse Genius de minimum 100 lei, este gratuită în localitățile de aici.
  • Livrarea la easybox este gratuită cu Genius oriunde în țară pentru comenzile Fashion Days cu produse Genius de minimum 50 lei.
  • Livrarea la poștă sau la showroom este gratuită cu Genius pentru comenzile Fashion Days cu produse Genius de minimum 100 lei.

  Poti intra in contact cu operatorii serviciului de call center EMAG pentru informatii cu privire la abonanemtele Genius sau probleme legate de anumite produse pentru care s-a platit transportul chiar daca sunt marcate ca fiind incluse in programul eMag Genius.

  Adresa eMag office: În București, există două sedii eMAG: unul în zona Militari (Soseaua Virtutii, nr. 148, Sector 6) și unul în zona Pipera (Soseaua Bucuresti Nord, nr. 15-23, Swan Office Park, Windsor Building).

  Service Expres eMag

  Prin serviciul de Garanție Plus, beneficiezi de serviciile oferite de Service Expres:

  • Ai prioritate în service
  • Poți înlocui produsul
  • Ai Pickup & Return gratuit.

  Beneficii si importanta garantiei extinse la eMAG:

  • Service Expres este activ pe toată perioada garanției comerciale
  • a produsului.
  • Ai un termen de reparație de 5 zile lucrătoare, termen calculat de la data primirii produsului în service-ul autorizat.
  • Garantează înlocuirea produsului, chiar și după reparații repetate. Adică, dacă duci produsul în service de 3 ori în decursul a 6 luni, poți solicita înlocuirea acestuia, și-ți restituim contravaloarea.
  • Prin Pickup & Return, ridicăm gratuit, la cererea ta produsul defect.

  Prin ghidul nostru online am indicat noul mod de contact eMAG serviciul de relatii clientii care de regula poate fi apelat prin sistemul de asistenta CHAT LIVE. Daca doriti mai multe informatii despre conditiile de garantie, telefon call center eMag sau produse aflate in service accesati site-ul emag.ro

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *