Sari la conținut

Contact ePantofi – Retur gratuit

  retur epantofi
  Distribuie acest articol!

  ePantofi.ro este un magazin online specializat in vanzarea produselor de incaltaminte aducand clientilor sai o serie de colectii de top din intreaga lume.  In cadrul acestui articol identificam datele de contact ePantofi, pentru retur produse comandate sau informatii despre comenzi.

  Modalitati de contact ePantofi

  Pentru a intra in legatura cu echipa de suport ePantofi avem la dispozitie urmatoarele optiuni de contact astfel:

  • Contact direct prin formularul de contact ePantofi regasit in rubrica dedicata de contact;
  • Poti sa te loghezi in contul de client si ai ladispozitie optiunea de contact prin chat;
  • Tot la tubrica de contact ePantofi regasim si adresa de email: [email protected]

  Programul serviciul de relatii cu cleintii si anume Consultanții ePantofi sunt disponibili de Luni pana Vineri: 08:30- 17:30.

  Politica de Retur ePantofi

  Reglementările în vigoare prevăd dreptul de returna produsul achiziționat în termen de 14 zile de la primirea coletului. Epantofi.ro îți oferă un drept suplimentar de returnare în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

  Exemplificam modul prin care poti returna un produs cumparat de la ePantofi conform cu instructiunile oficiale respectand astfel si politica de retur la ePantofi.

  Retur Online – din contul meu epantofi.ro

  Această opțiune de retur este pentru clienti care se afla in situatia urmtoare:

  • produsul a fost achiziționat prin intermediul site-ului web sau al aplicației mobile,
  • achiziția a fost efectuată din contul tău epantofi.ro.

  Conectează-te în contul tău, selectează comanda din listă și urmează instrucțiunile.

  Retur gratuit fara cont la epantofi

  Daca ai cumparat un produs de la epantofi.ro fara a avea cont de client iata cum poti face retur:

  • produsul a fost achiziționat prin intermediul site-ului web,
  • achiziția a fost efectuată în calitate de vizitator, fără a te conecta în contul tău.

  Click pe butonul „Continuă ca vizitator” și urmează instrucțiunile.

  Retur in magzinele ePantofi

  Produsele achiziționate în magazinul fizic pot fi returnate doar în magazin. Poți merge în oricare magazin fizic epantofi.

  Este important sa detineti dovada de achiziție (bonul fiscal) odata cu returnarea produsul într-un magazin fizic. Personalul din magazin îți va solicita să completezi un formular de returnare.

  Important: Produsul trebuie să fie în ambalajul original și să dețină toate etichetele.

  Restituire fonduri pentru returul produselor online

  Din momentul în care ai predat coletul curierului, întreaga procedură de retur produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice. După ce coletul este înregistrat în depozitul nostru și este acceptat, te informăm prin e-mail, iar în 3-5 zile lucrătoare primești banii în cont.

  Cum să faci un retur gratuit ePantofi prin GLS?

  Dacă ai decis să returnezi produsele comandate de pe epantofi.ro, ai la dispoziție metoda de retur prin curier GLS, partener oficial epantofi.

  Asadar îți vom prezenta metoda de retur gratuit prin GLS, care este cea mai simplă și mai rapidă. GLS este o companie de curierat care colaborează cu epantofi.ro și care îți oferă posibilitatea să trimiți coletul retur fără să plătești nimic. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli:

  • Intră pe pagina de returnare produse și înregistrează returul cu numărul comenzii și codul poștal. Vei primi un e-mail de confirmare cu eticheta de retur pe care o poți printa sau o poți salva pe telefon. Vezi pagina
  • Alege data și adresa de ridicare a coletului. Poți alege orice adresă care îți convine: de acasă, de la serviciu, de la un prieten etc. Curierul va veni în 1-2 zile lucrătoare pentru a prelua coletul retur.
  • Păstrează dovada de expediere a coletului până când primești confirmarea că returul a fost procesat. Dovada de expediere este documentul pe care ți-l dă curierul când preia coletul sau e-mailul pe care îl primești de la GLS.

  Condițiile de retur la epantofi.ro sunt următoarele:

  1. Termenul de returnare: Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii. Returul poate fi online sau prin prezenta intr-un magazin epantofi.
  2. Condiția de retur pentru produe: Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, fără semne de uzură sau deteriorare și cu toate etichetele originale atașate.
  3. Ambalajul original: Este necesar să returnezi produsele în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele primite.
  4. Procedura de retur ePantofi
   • Completează formularul de retur disponibil pe site-ul epantofi.ro în contul tău de client, la secțiunea „Retururi”.
   • După completarea formularului, vei primi un e-mail cu instrucțiuni detaliate despre cum să pregătești coletul pentru retur și cum să îl expediezi.
  5. Costul returului: Returul este gratuit dacă folosești serviciul de curierat agreat de epantofi.ro. Dacă alegi altă metodă de expediere, va trebui să suporți costurile de transport.
  6. Rambursarea banilor: După ce produsele returnate sunt verificate și acceptate, banii îți vor fi rambursați în termen de 14 zile calendaristice. Rambursarea se face prin aceeași metodă de plată utilizată la achiziție.

  Iti mai recomandam sa urmaresti modul de contact eMAG pentru comenzi, retur sau garantii.

  Etichete:

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *