Sari la conținut

Contact Glovo – Telefon Reclamatii app Glovo

  Glovo contact relatii clienti
  Distribuie acest articol!

  Glovo reprezinta cea mai complexa si utilizata aplicatie atunci cand comanzi mancarea sau produsele preferate prin intermediul curierilor Glovo. Descopera cum poti interactiona cu echipa de asistenta Glovo pentru reclamatii, informatii comenzi si plati comenzi prin Glovo.

  Telefon contact GLOVO Romania

  Cauti numarul de telefon Glovo?

  1. Modalitatea de contact Glovo relatii cu clientii este acum numai pe CHAT LIVE;
  2. Telefonul Glovo:  932 266651 numai este valabil pentru interactiunea cu un operator al serviciului de Call center GLOVO.

  Nu cauta numarul de telefon Glovo intrucat pentru a interactiona cu echipa de suport este necesar prima data sa intri pe CHAT ulterior un reprezentant GLOVO Romania te va contacta daca problema dvs necesita asistenta speciala.

  Contact Glovo din aplicatie

  Conform cu specificatiile oficiale centru de contact Glovo poate fi accesat astfel:

  • Accesați site-ul web oficial Glovo  de pe dispozitivul dvs. (nu contează ce browser sau dispozitiv utilizați pentru a accesa acest site).
  • Derulați în jos până în partea de jos a acestei pagini web.
  • Uitați-vă în partea de jos a site-ului pentru opțiunea Contact sau Contactați-ne.
  • Se deschide o nouă pagină unde găsim o listă de opțiuni din care să selectăm. Alegeți varianta pentru care contactați Glovo, astfel încât cei de la Glovo să aibă mai multe informații și astfel să poată oferi o asistență mai bună în acest sens.
  • Completați câmpurile care sunt afișate pe ecran, cu datele personale (email pe care l-ați folosit pentru plasarea comenzii etc). De asemenea, adăugați informații despre problemă sau îndoiala sau întrebarea dvs. pe care o aveți.
  • Faceți clic pe butonul de trimitere solicitare sau mesaj
  • Acum trebuie doar să așteptați ca Glovo să vă contacteze în legătură cu această problemă, lucru care în majoritatea cazurilor se va face prin e-mail, așa că trebuie să fiți cu ochii pe căsuța dvs. de e-mail.

  Pentru a folosi GLOVO pe dispozitivul tau mobil este necesar sa instalezi si sa te loghezi in contul tau GLOVO astfel vei putea cere asistenta de la departamentul de relatii clienti – contact GLOVO Romania.

  Aplicatia Glovo poti sa o descarci dupa cum exemplificam mai jos:

  Reclamatii GLOVO – comenzi, facturare

  Se pot depune reclamatii referitoare la comenzile procesate si livrate prin GLOVO insa aici trebuie sa urmaresti cu atentie specificatiile oficiale ale companiei.

  Comanda GLOVO nu a ajuns in stare buna! – În cazul în care comanda nu a ajuns în stare bună, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe Ajutor.

  Comenzi produse neconforme prin Glovo – orice returnare sau reclamație privind produsul va fi făcută direct în comerțul local de către consumatori, fără ca Glover să fie intermediar.

  Anulare comanda la GLOVO

  Poți anula comenzi la GLOVO, însă este posibil să se aplice taxe de anulare in anumite conditii exemplificate mai jos dupa cum urmeaza:

  Pentru comenzile de mâncare, vei fi taxat în funcție de următoarele condiții.
  (1) Dacă magazinul a acceptat comanda și a început să o pregătească, vei plăti prețul produselor.
  (2) Dacă a fost deja alocat un curier pentru comanda ta, vei plăti o taxă de anulare.
  (3) Dacă magazinul a acceptat comanda, a început să o pregătească, și un curier a fost alocat pentru livrare, vei plăti prețul produselor și o taxă de anulare.
  (4) Dacă curierul ajunge în zona de livrare și finalizează comanda, vei plăti prețul produselor și taxa de livrare. Reține: comenzile de mâncare nu pot fi returnate.

  Probleme legate de contul GLOVO

  Daca nu poti sa te loghezi sau autentifici in contul tau GLOVO poti urma recomandarile centrului de ajutor si suport GLOVO Romania:

  Dacă ați pierdut accesul la numărul de telefon asociat contului dvs. Glovo, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  • După ce vă autentificați, pentru a vă verifica identitatea, un cod de verificare va fi trimis la numărul dvs. de telefon prin SMS.
  • Dacă nu reușiți să treceți de verificare de 3 ori, faceți clic pe opțiunea „Contactați Asistența”. Acest lucru va deschide o conversație cu Asistența pentru Clienți.
  • Solicitați Asistenței pentru Clienți să vă permită să schimbați numărul de telefon asociat contului dvs. Glovo. Unul dintre agenții noștri vă va ghida în pașii următori.

  Contact pe chat GLOVO direct din aplicatie se poate face accesand contul tau si rubrica Suport GLOVO.

  glovo reclamatii chat

  Descopera modul de contact relatii clienti Orange Romania

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *