Contact ING relatii cu clientii

Telefon ING relatii clienti non stop

Contact ING serviciul de relatii cu clientii. Care sunt modalitatile de contact centrul de suport ING pentru serviciile bancare oferite de ING Romania.

ING pune la dispoziția clienților săi mai multe modalități de contact și asistență, inclusiv un serviciu de call center disponibil non-stop pentru situatii de urgenta sau care permit informatii referioare la conturi si carduri.

Modalitate de contact ING serviciul relatii cu clientii

Daca ai nevoie de suport sau informatii cu privire la contul de client ING identificam modul de contact ING bank pentru serviciul de relatii clienti persoane fizice:

 • Telefon ING Contact Non-Stop. Poți apela la numărul *2ING sau *2464 pentru a intra în legătură cu echipa de asistență a ING Bank. In sectiunea de contact ING Bank mai poți suna la numărul de telefon 031 406 2ING sau 031 406 2464.
 • Echipa ING din call center este disponibilă non-stop pentru a răspunde întrebărilor tale și a-ți oferi asistența necesară.

Date de contact ING pentru persoane juridice

Telefon ING Business Contact Clienti. Dacă reprezinți o persoană juridică, poți suna la numărul de telefon 021 403 83 04 pentru a intra în contact cu departamentul de relații cu clienții ING Business.

Prin intermediul serviciilor de relatii cu clienti  și a serviciilor disponibile, ING Bank își propune să ofere clienților săi o experiență bancară plăcută, transparentă și de încredere.

 • ING BANK N.V. AMSTERDAM SUCURSALA BUCUREȘTI
 • ING contact prin Posta la Adresa: Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, București, cod poștal 012095.
 • Cod SWIFT ING Bank: INGBROBU

Descopera rubrica de Contact Non-Stop la ING Romania

Contact ING NON STOP – Pentru orice întrebări sau neclarități, poți suna la *2ING sau *2464. Serviciul este disponibil non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Preluările sunt efectuate în funcție de disponibilitatea operatorilor ING la momentul apelului.

Apeleaza numarul de telefon ING: 2ING sau *2464 
Tel ING: 031 406 2ING   sau Tel: 031 406 2464

Persoane juridice – Tel relatii clienti ING: 021 403 83 04

Pentru a contacta serviciul de relații cu clienții ING România, poți utiliza următoarele metode:

 • Telefon: Call Center ING disponibil la numărul 031-406.2464.
 • Contact Online Chat: Disponibil pe website-ul ING și în aplicația mobilă.
 • Sucursale: Poti sa vizitezi o sucursala apropiata pentru asistență directă.

Asistenta clienti servicii ING Bank

Prin rubrica de contact ING România poti obtine asistenta de la serviciul de relatii cu clientii ING astfel:

Asistență Generală prin serviciul de relatii clienti ING Bank:

 • Informații despre produse și servicii bancare.oferite de ING in Romania;
 • Detalii despre conturi curente, economii, și credite.
 • Explicații despre comisioane și taxe practicate de ING.
 • Probleme legate de accesarea și utilizarea serviciilor de online banking și mobile banking.
 • Soluționarea erorilor tehnice sau problemelor de autentificare.

Contact relatii cu clientii pentru Blocarea Cardurilor:

Serviciul de relatii cu clientii iti ofera ajutor pentru blocarea cardurilor pierdute sau furate. Tot aici gasesti asistenta pentru emiterea unui card nou în caz de urgență.

Tranzacții și Plăți – Asistență pentru transferuri bancare și plăți. Serviciul de asistenta clienti te poate ajuta in verificarea stării tranzacțiilor și investigații în caz de tranzacții suspecte.

Suport pentru Credite:

Intra in contact cu echipa ING bank pentru informații despre stadiul cererii de credit. Poti afla de la serviciul de relatii cu clientii detalii despre rambursare și condiții contractuale ING bank.

Serviciile de asistenta clienti ING iti pot da, posibilitatea de a oferi feedback sau de a depune o reclamație cu privire la servicii sau produse.

ING Home Bank contact

contact ING home bank

ING Home’Bank este platforma de online banking oferită de ING România, care permite clienților să gestioneze conturile și finanțele personale în mod comod și securizat, direct de pe computer, tabletă sau telefon mobil.

Aceasta oferă o gamă largă de funcționalități și servicii, care includ:

Gestionarea Conturilor – Vizualizarea soldului și a istoricului tranzacțiilor pentru conturile curente, conturile de economii și cardurile de credit sau deschiderea de conturi noi direct din platformă.

Transferuri și Plăți: – Realizarea transferurilor bancare între conturile proprii și către alte conturi, atât naționale, cât și internaționale. Prin patforma ING Home Bank poti efectua platile pentru facturile către diverse utilități și servicii.

Administrarea Cardurilor:  Activarea și blocarea cardurilor. Tot aici poti sa setezi și sa modifici limitele de tranzacții și a PIN-ului.  Prin ING Home Bank poti sa ai acces la vizualizarea detaliilor și istoricului de tranzacții ale cardurilor.

Reclamatii ING pentru servicii bancare

contact non stop ING bank

Reclamatiile pentru serviciile ING pot fi depuse prin urmatoarele modalitati de contact ING serviciul reclamatii:

 • Depunere reclamatie ING personal, la sediul ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala București sau în orice ING Office
 • Prin poștă, la adresa ING Bank România, Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, cod poștal 012095, București
 • Prin fax la +40 21.222.14.01
 • Prin telefon *2ING (031 406 2464), iar pentru clientii persoane juridice IMM la 021 403 8304
 • Prin poștă electronică la adresa [email protected], pentru clientii persoane juridice IMM la [email protected], pentru Companii mari la adresele [email protected] sau [email protected], pentru situații legate de GDPR la adresa [email protected], iar pentru situații legate de Asigurări la adresa [email protected].
 • Prin social media, pe /ingromania, https://www.instagram.com/ingromania  sau twitter.com/ing_ro.

Pentru a prelua și a rezolva rapid reclamațiile la ING sunt necesare urmatoarele date de contact:

 • Datele de identificare (numele și prenumele tău, domiciliul și numărul de telefon sau numele firmei și CUI, după caz);
 • Calitatea persoanei care formulează reclamația (client titular sau împuternicit);
 • Obiectul reclamației (serviciul / produsul/ activitatea reclamată sau informațiile furnizate);
 • Interesul celui care formulează reclamația/prejudiciul invocat (dacă este cazul).

In sectiunea de contact regasiti toate datele de contact ING Bank pentru diverse situatii dar si informatii cu privire la serviciile ING din Romania. Va sugeram sa urmariti si site-ul oficial ing.ro

Iti recomandam sa urmaresti datele de contact Orange serviciul de relatii cu clientii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button