Contact Zara – Telefon Call Center

Telefon contact ZARA Romania

Care sunt Modalitatile de contact ZARA Romania pentru suport clienti in caz de retur sau informatii comerciale despre produsele expuse in magazinele din Romania. Care sunt indicatiile de contact Zara atunci cand ai nevoie de asistenta din partea echipei de suport online.

Zara contact call center clienti

Pentru a fi contactat de echipa din call center Zara Romania este necesar sa completati formularul de contact disponibil in rubrica contact Zara pentru ca, ulterior cei de la relatii clienti sa va sune inapoi.

Iata cateva modalitati de contact Zara Romania:

  • contact pe chat live direct din rubrica contact sau din aplicatie – sistemul de chat este activ doar cand cineva este online;
  • prin formularul de contact Zara unde este necesar sa adaugi cateva informatii despre solicitarea ta si ulterior numarul tau de telefon pentru a fi sunat de un reprezentant Zara Romania.
  • Poti urmarii noutatile si notificarile despre Zara pe retelele sociale precum Facebook sau Twiter.

Programul sistemului de chat live pentru rubrica de contact Zara este disponibil de Luni pana Vineri de la ora 8:30 – 19:30 inclusiv Sambata de la 10:00 la 16:00.

Produsele ZARA se pot achizitiona din magazinele fizice Zara sau online pe site-ul oficial. Livrarea la domiciliul dvs se poate face conform cu specificatiile oficiale astfel:

  • Livrare în 3-5 zile lucrătoare – cost 19,00 lei – Expedierea va fi gratuită în cazul în care comanda dvs. include articole fără reducere cu o valoare de peste 230 lei.
  • Livrare în 2-3 zile lucrătoare – 49,00 lei.

Contact Zara – Retur produse cumparate din magazine

Puteți returna articolele dvs. în mod gratuit la oricare dintre magazinele noastre Zara. Articolele de la HOME se pot returna și în magazinele ZARA HOME.

Descopera modul de contact eMAG serviciul relatii clienti.

Opțiunea de returnare în magazin este disponibilă atât pentru cumpărăturile online, cât și pentru cele realizate în magazinul fizic. Trebuie doar să prezentați articolele care urmează a fi returnate și bonul de cumpărare.

Zara Romania oferă suport pentru clienți prin mai multe canale, inclusiv online și prin intermediul magazinelor lor fizice. Acestea includ asistență cu privire la produse, comenzi, retururi și orice alte întrebări sau nelămuriri pe care clienții le pot avea.

Ofertele disponibile în magazinele Zara pot varia în funcție de sezon, promoții speciale sau evenimente. Acestea ar putea include:

  1. Reduceri sezoniere: Zara oferă adesea reduceri semnificative la sfârșitul fiecărui sezon pentru a face loc pentru colecțiile noi.
  2. Promoții și vânzări: Zara organizează periodic promoții și vânzări speciale, în care pot fi incluse reduceri pe anumite categorii de produse sau oferte de tipul „cumpără unul, primești unul gratuit”.
  3. Vânzări de seară: Unele magazine Zara organizează evenimente speciale de vânzări seară, în care clienții pot beneficia de reduceri suplimentare pentru o perioadă limitată de timp.
  4. Programul de loialitate: Unele magazine Zara pot avea un program de loialitate care oferă clienților regulati beneficii, cum ar fi reduceri exclusive, acces la colecții limitate sau transport gratuit.
  5. Oferte speciale pentru membrii: Dacă te înscrii în newsletterul Zara sau în programul lor de membru, ai putea avea acces la oferte speciale și la prețuri reduse exclusiv pentru membri.

Daca ai intrebari legate de promotii, retur sau informatii despre produsele Zara iti sugeram sa intri in contact cu echipa de suport fie prin intermediul sistemului de chat sau prin formularul de contact Zara online.

website oficial: zara.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button