Fan Courier Contact – Telefon call Center & Reclamatii

Care este modul de contact Fan Courier pentru informatii despre colete, cheama curier sau reclamatii Fan Courier. Identificam numerele de telefon fan Courier pentru toate departamentele de contact Fan Courier.

Telefon Contact Fan Courier – relatii clienti

Cauti telfon Fan Courieri?

 • Telefon call center Fan Courier – +4021.9336 (număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea)
 • +40723/+40742.55.22.33 (apelabil din rețelele Vodafone și Orange)
 • *9336 (* apel normal, fără suprataxă)

Programul de lucru FAN Courier pentru principalele sedii din tara este de obicei de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 – 21:00 iar sambata 9:00 – 14:00.

Pentru a suna la Fan Curier este necesar sa respectati programul serviciul de call center pentru a putea fi preluat mai repede iar in unele situatii trebuie sa aveti un pic de rabdare daca se doreste interactiunea cu un operator Fan Curier – relatii clienti.

Sediu central Fan Courier

Program de Luni pana Vineri sediu central Fan Courier : 09.00 – 17.00
Recepție clienți (predare-preluare expediții): telefon Fan Courier 0728.241.759
Adresa sediul principal: Șos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Ilfov, 077175.

Contact Fan courier pe Chat

Poti interactiona non stop cu asistenta virtuala de la Fan Courier. Sistemul indentifica rapid probleme legate de colete, preluare colete sau reclamatii Fan Courier.

Sistemul automatizat identifica in baza de date informatii utile despre colete in baza codului AWB, astfel poti cere informatii despre coletele expediate prin Fan Courier.

Exemplu de interactiune cu asistenta Fan Courier prin sistemul Chat Live:

fan courier chat online

Formular de contact Fan Courier

O altă opțiune convenabilă de a contacta Fan Courier este prin formularul online disponibil pe site-ul oficial al companiei în secțiune de contact. Acesta vă permite să trimiteți mesaje sau solicitări direct din browser. De regula toate companiile au integrat formulare de contact pentru a fi mai usor interactiunea cu serviciul de relatii clienti Fan Courier.

Serviciul de expeditie colete Fan Courier standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 30 kg și 60x50x30 cm), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

Greutate colete Fan Courier

Exista anumite limite pentru coletele expediate prin Fan Courier si aici putem sublinia aspectele de greutate colete permise la Fan Courier:

 • Greutatea maximă admisă per colet este de 30 kg, iar dimensiunile trebuie să se încadreze în următoarele limite: lungime 60 cm / lățime 50 cm / înălțime 30 cm.
 • Greutatea ce se va lua în calcul va fi cea mai mare dintre greutatea fizică și cea volumetrică, care se calculează astfel: lungime (cm) x lățime (cm) x înălțime (cm) / 6000.

Program Livrari Fan Courier

Cand livreaza Fan Courier si pana la ce ora poti primi colete prin curieri Fan Courier?

Program livrare colete : – LUNI – VINERI: 9:00 – 17:00 respectiv SÂMBĂTĂ: 9:00 – 14:00
Există posibilitatea prestabilirii unei ore de ridicare a expedierilor în fiecare zi.

FAN Courier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de livrare în termenul minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare, cu obligația de a informa clienții despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

 1. Condiții meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);
 2. Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
 3. Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 martie, etc);
 4. AWB-ul nu este generat din aplicația selfAWB.

Reclamatii Fan Courier

Furnizorul de servicii poștale are obligația de a soluționă reclamația prealabila în termen de 3 luni de la data introducerii acesteia.

Expeditorul sau destinatarul nemulțumit de serviciile oferite (neprestarea serviciului ori prestarea necorespunzătoare a serviciului poștal) poate formula o reclamație scrisa prin depunere personală la oricare dintre locațiile FAN Courier Express, prin e-mail pe adresa [email protected], telefon 021.9336 sau o poate trimite în plic, recomandat prin intermediul serviciului poştal Confirmare de primire, la adresa Sos de Centura nr 32, Stefăneștii de Jos, Jud Ilfov, în atenția departamentului Relații cu Clienții.

Ce reclamatie Fan Courier poti depune?

 • coletele au fost ratacite si nu au ajuns la destinatie;
 • colet deteriorat sau neabalat corespunzator;
 • reclamatii cu privire la costul transportului prin Fan Courier.

Pentru orice informatie intrati in legatura cu serviciul de relatii Clienti de la Fan Courier asa cum am exemplificat in cadrul acestui articol.

Vezi si modul de contact Altex –  telefon relatii clienti
 

Te mai poate interesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button