MyPPC aplicatie PPC Energie

Aplicatia myPPC pentru Android si IOS

MyPPC este aplicatia PPC Energie utila clientilor companiei pentru diverse operatiuni ce au la baza contractul tau cu contul de client PPC Energie.

Aplicatia myPPC este dezvoltată pentru a oferi o serie de funcționalități esențiale care ajută utilizatorii să rămână informați și să gestioneze mai bine consumul și costurile asociate contului de client myPPC.

Principalele Funcționalități ale Aplicației MyPPC

Transmiterea Indexului – Prin serviciul de Autocitire index PPC ENergie Utilizatorii pot transmite indexul autocitit direct din aplicație, evitând astfel estimările incorecte și asigurând o facturare precisă.

Functia de transmitere index PPC este esentiala pentru o facturare precisa care reflecta un consum autocitit. Prin intermediul aplicatie myPPC poti trimite indexul mai usor cu un singur click.

Monitorizarea Consumului prin aplicatia myPPC

Istoric de consum: Aplicația myPPC oferă acces la istoricul de consum de energie electrică și gaz, permițând utilizatorilor să monitorizeze variațiile în timp.

In portalul clientilor sau in aplicatie ai acces la Grafice și statistici: Vizualizarea consumului sub formă de grafice și statistici pentru o mai bună înțelegere a tendințelor de consum sunt disponibile pe portalul myPPC sau in aplicatie.

Gestionarea Facturilor prin myPPC

 • Vizualizare facturi: Utilizatorii pot vedea facturile curente și anterioare, inclusiv detalii despre costuri și consum.
 • Plata online prin aplicatia myPPC iti ofera posibilitatea de a plăti facturile direct din aplicație, utilizând diverse metode de plată.

Notificări și Alerte direct in aplicatie

Utilizatorii pot seta alerte pentru transmiterea indexului, termene de plată a facturilor și alte notificări importante.

Actualizări: Aplicatia myPPC primeste perioadic actualizari de performanta sau alte tipuri de actualizari dar se pot derula si informații importante de la furnizorul de utilități precum PPC Energie.

Informare și Asistență prin myPPC

  • Ghiduri și resurse: Acces la informații și ghiduri despre economisirea energiei, utilizarea eficientă a resurselor și alte subiecte relevante direct in aplicatia myPPC.
  • Contact și suport PPC Energie – Prin portalul clientilor sau aplicatia myPPC ai o serie de Facilități de contact direct cu serviciul de suport al furnizorului de utilități pentru orice întrebări sau probleme.

Cum să Accesezi MyPPC – cont client

 1. Descărcarea aplicației: MyPPC este disponibilă pentru descărcare pe dispozitivele mobile din App Store (pentru iOS) și Google Play Store (pentru Android).
 2. Crearea unui cont: După instalare, utilizatorii trebuie să își creeze un cont folosind informațiile de client furnizate de compania PPC Energie.
 3. Autentificare și utilizare: După crearea contului, utilizatorii se pot autentifica și pot începe să utilizeze funcționalitățile disponibile în aplicație.

Transmitere index la PPC Energie prin MyPPC sau prin apel telefonic

 • Prin apel telefonic la 0800 07 07 01 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în piața concurențială.
 • Prin apel telefonic la 0800 07 08 09 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în regim reglementat (serviciu universal, clienți inactivi și clienți preluați în regim de ultimă instanță).
 • Prin aplicatia myPPC, în secțiunea Index.
 • Trimite index PPC Energy printr-un apel telefonic la numărul de telefon 021 9977 (apel cu tarif normal), tasta 1.

Descarca myPPC pentru dispozitivul tau mobil

Pentru dispozitivele mobile este esential sa utilizam aplicatia myPPC descarcand aplicatia conform cu sitemul nostru de operare respectiv Android sau IOS.

Daca ai deja cont in myPPC si numai stii parola de acces iata cum poti reseta parola MyPPC:

 1. Introduci adresa de email sau numarul de telefon pe care s-a create si s-a activat contul de client PPC;
 2. Click pe butonul Trimite codul de resetare;
 3. Introduci codul de resetare primit pe adresa de email sau telefon  dupa care setezi o noua parola;
 4. Noua parola se poate folosi pentru autentificare in aplicatia myPPC.

Daca aplicatia myPPC nu functioneaza pentru Android sau IOS va recomandam sa deschideti pagina web myPPC portalul clientilor PPC Energie astfel incat sa urmariti daca aveti acces in contul dvs de client.

Nu reusesti sa utilizezi aplicatia MyPPC? Vezi cum poti sa apelezi serviciul de relatii cu clientii PPC Energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button