Telefon Contact Apa Nova București

Contact Deranjamente si avarii Apa Nova

Contact Apa Nova Bucuresti pentru situatii de avarii, deranjamente sau informatii comerciale cu privire la serviciile de apa si canal din Bucuresti.

Care sunt modalitatile de contact Apa Nova Bucuresti serviciul de relatii cu clienti atunci cand ai nevoie sa anunti anumite aspecte ce tin de apa si canal.

Contact Apa Nova – Deranjamente si avarii

Datele de contact pentru serviciul deranjamente si avarii Apa Nova Bucuresti sunt publicate mai jos conform cu specificatii oficiale regasite pe site-ul Apa Nova.

 • Telefon Apa Nova  021 20777 77 call center;
 • Intra in contact cu echipa de asistenta clienti prin intermediul unui chat live in intervalul orar: 8:00 – 16:00 Luni – Vineri;
 • Prin fomularul de contact Apa Nova de pe site-ul apanova.ro
 • Poti urmarii articole de suport si informare clienti atunci cand ai anumite neclaritati despre factura sau transmitere index la Apa Nova Bucuresti.

Telefon Avarii Apa Nova Bucuresti non stop prin apel catre 021.20.777.77

Apa Nova contact serviciul de avarii si deranjamente

Apeleaza serviciul de avarii si deranjamente pe numarul de Telefon deranjamente Apa nova bucuresti 021-20777 77. Deranjamentele sau avarii la Apa Nova Bucuresti sunt anuntate prin sesizare la serviciul de relatii cu clientii.

Cand contactam serviciul de relatii cu clientii Apa Nova Bucuresti

De regula sesizarile sau intrebarile clientilor catre serviciul de suport clienti Apa Nova Bucuresti, fac referire la o serie de probleme printre care:

Informarea despre facturi și plăți la Apa Nova

 • Întrebări despre sumele de pe facturile la Apa Nova.
 • Solicitări de informații privind modalitățile de plată factura Apa Nova.
 • Clarificări legate de termenele de plată și eventualele întârzieri.

Probleme tehnice și avarii Apa Nova Bucuresti

Serviciul de avarii si deranjamente Apa Nova functioneaza non stop prin linia telefonica regasita in datele de contact Apa Nova. Clienti suna la Apa Nova pentru situatii de avarii precum:

 • Raportarea unor avarii sau scurgeri de apă.
 • Solicitarea de intervenții urgente în caz de defecțiuni la rețea.
 • Întrebări legate de presiunea apei sau de calitatea acesteia adresate prin rubrica si sectiunea contact Apa Nova.
 • Infundarea canalelor si scurgerilor catre sistemele centrale de canalizare Apa Nova.

Conectarea sau deconectarea la rețeaua de canalizare Apa Nova

Solicitarea conectării la rețeaua de apă și canalizare pentru locuințe noi sau pentru reconectarea unor locuințe existente. Cereri de deconectare temporară sau definitivă de la rețea.

Avarii Apa Nova Bucuresti

Prin rubrica de contact Apa Nova poti semnala avarii in sistemul de apa si canalizare din Bucuresti la numarul de telefon afisat mai sus. Identificarea avariilor la Apa Nova se va face de catre clienti prin serviciul de suport clienti.

Exemplificam o serie de avarii raportate de clientii Apa Nova Bucuresti.

 • Scurgeri și rupturi de conducte: Acestea pot fi cauzate de uzura infrastructurii, presiunea prea mare a apei sau evenimente neprevăzute, cum ar fi lucrări de construcție sau excavare necontrolată.
 • Infundare si blocaj pentru sistemul de canalizare: Acestea pot fi provocate de acumularea de deșeuri solide, rădăcini de copaci sau alte materiale care obstrucționează fluxul de apă uzată.
 • Probleme la stațiile de pompare: Defecțiuni mecanice sau electrice ale echipamentelor de pompare pot afecta alimentarea cu apă sau evacuarea apei uzate.
 • Contaminarea apei: Probleme legate de calitatea apei, cum ar fi prezența impurităților sau bacteriilor, care necesită intervenții imediate pentru a asigura siguranța consumatorilor.

avarii apa nova Bucuresti

Procedura de solutionare Avarii Apa Nova Bucuresti

Raportarea avariilor: Clienții pot raporta avariile prin diverse canale, inclusiv telefonic, online sau direct la centrele de relații cu clienții de la Apa Nova Bucuresti. Este esențial ca aceste raportări să fie cât mai detaliate pentru a facilita intervenția rapidă.

Evaluarea situației: O echipă tehnică este trimisă la fața locului pentru a evalua natura și gravitatea avariei. Aceasta implică diagnosticarea problemei și determinarea metodei de reparare necesare.

Atentie in anumite situatii este posibil ca, reparatia sa fie efectuata doar de proprietar daca locuieste la curte si echipa tehnica constata ca, interventia nu este acoperita de serviciul tehnic Apa Nova.

Intervenția și repararea: În funcție de complexitatea problemei, echipa tehnică va efectua reparațiile necesare, care pot include înlocuirea secțiunilor deteriorate ale conductelor, deblocarea canalizării sau repararea echipamentelor de pompare.

Informarea clienților: Este important ca clienții să fie informați în timp util despre progresul lucrărilor și estimările privind restabilirea serviciilor.

Apa Nova București utilizează diverse canale de comunicare pentru a ține clienții la curent cu situația. Daca sunt avarii in reteaua de canalizare si Apa Nova pentru un anumit sector din Bucuresti de regula acestea sunt anuntate din timp.

Pret si Tarife metru cub de apa la Apa Nova Bucuresti

O serie de intrebari legate de consumul de apa la Apa Nova sunt legate de tarifele valabile in 2024. Exemplificam mai jos noile preturi pentru apa rece in Bucuresti:

Apa Nova Bucureşti practică tarife unice pentru toţi clienţii:
Apă potabilă: 6,16 lei/ metru cub (fără TVA); 6,71 lei/ metru cub (TVA 9% inclus)
Canalizare: 3,24 lei/ metru cub (fără TVA); 3,53 lei/metru cub (TVA 9% inclus)

Tarifele menţionate mai sus (fără cotă TVA) sunt avizate de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) prin Decizia nr. 52/22.04.2024, şi sunt puse în aplicare începând cu data de 01 mai 2024.

Iti recomandam sa vezi datele de contact serviciul de relatii cu clientii PPC Energie.

Te mai poate interesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button