Telefon Vodafone contact relatii clienti

Esti client Vodafone si inca nu stii cum sa intri in contact cu echipa de asistenta si suport Vodafone?

Exemplificam in articolul de astazi care sunt numerele de telefon Vodafone pentru deranjamente servicii, facturi si abonamente, roaming Vodafone sau informatii generale despre serviciile companiei.

Contact Vodafone telefon relatii clienti

Daca intampini probleme sau ai nevoie de suport si aistenta de la departamentul de relatii clienti Vodafone, iata cum poti intra in contact cu operatorii Vodafone:

 1. Recomandare Principala – Contact pe WhatsApp: 0372.02.2222 -> https://myvdf.ro/Tobi-contact – TOBi, asistentul digital Vodafone, disponibil 24/7.
 2. Telefon Vodafone gratuit in retea: *222 / 0372.02.2222  Număr gratuit din rețeaua Vodafone;
 3. Apeleaza Telefon:  *228 / 0372.02.2258 – Număr de urgența – Rezolvă solicitările urgente, în afara programului de lucru.
 4. Contact Vodafone TV: 031 / 1000 872 – valabil pentru serviciul TV si internet.
 5. Contact non stop Vodafone – *555  – Număr cu acces rapid la operator, disponibil non-stop, taxabil cu 1,29 euro pe apel indiferent de durata apelului.

Vodafone contact pe email

Pe email este o alta modalitate de contact Vodafone unde regasim conform cu specificatiile oficiale urmatoarele adrese de email:

Program relatii cu clientii Vodafone

Prin intermediul asistentei virtuale puteti interactiona non stop cu Vodafone daca aveti un cont de client activ, sistemul va identifica solicitarile dvs si va incerca sa remedieze sau sa identifice rezolvarea situatiei semnalate.

In cazul in care pe chat nu se rezolva iata care este programul operatorilor Vodafone pentru aistenta online si telefonica:

Program servicii mobile Vodafone
Luni -Vineri 8:00 -20:00
Sâmbătă – Duminică 8:00-18:00
Sărbători legale – program urgențe (exemplu: blocarea sau deblocarea unui număr Vodafone şi codul PUK)

Program servicii fixe TV si internet Vodafone contact relatii clienti 
Informații cont, factură și plată:
Luni – Vineri 8:00 – 20:00;
Sâmbătă 8:00 -18:00;
Excepție zilele de Sărbători legale: inchis

Deranjamente tehnice Vodafone si servicii fixe:
Luni – Dumincă 7:00 -23:00
Sărbători legale doar urgențe tehnice: 8:00 -21:00.

Deranjamente Vodafone – situatii tehnice

Inainte de a lua legatura cu un operator Vodafone prin sistemul de contact amintit mai sus identificam eventuale probleme tehnice frecvent remarcate de clientii Vodafone.

Televizorul afișează unul din mesajele următoare: ”Semnal demodulat”/”Canal criptat”/”Conținut codat”.

Asigură-te că suportul cardului este orientat cu sigla Vodafone spre exterior. Dacă problema persistă, contactează departamentul de suport tehnic la *222 / 0372.02.2222.  Este esential sa verificati daca ati introdus cardul Smart CI corect astfel va aparea demnal demodulat.

Modifica dispozitivele asociate contului meu Vodafone TV?

Pentru a asocia un dispozitiv nou, descărcați aplicația Vodafone TV, conectați-vă cu contul de MyVodafone, iar acesta se va asocia automat. Pentru a schimba dispozitivele, mergeți în secțiunea Vodafone TV din MyVodafone în zona de Dispozitive Active și selectați dispozitivul pe care doriți să-l ștergeți/modificați.

Internetul Vodafone nu functioneaza

Exista posibilitatea ca internetul sa nu functioneze din mai multe cauze posibile insa pana a suna la sericiul de call center Vodafone poti verifica individual astfel:

 1.  Asigură-te că toate cablurile sunt conectate corect, iar modemul este alimentat cu energie electrică. Verifica cabluri de intrare in modem, mufe internet si conexiuni modem;
 2. Verifică statusul ledurilor de pe modem – Verde inseamna ca conexiunea la internet este stabila;
 3. Dacă utilizezi conexiunea prin Wi-Fi, asigură-te ca ai activat acest tip de conexiunea pe device-ul tău
 4. Dacă problema pe care o întâmpini se manifestă pe un singur dispozitiv, verifica setările de pe acel dispozitiv (Adresele IP și DNS sa fie obținute automat, iar Proxy să fie dezactivat)
 5. Efectueaza resetarea modemului la setările de fabrica. După resetare procesul de sincronizare al modemului poate dura 10-15 minute.
 6. Verifică statusul serviciilor tale pe factura.vodafone.ro. Intră în cont cu userul și parola contului MyVodafone si accesează optiunea Disponibilitate servicii. În această secțiune poți vedea dacă serviciile tale sunt afectate de o avarie și termenul estimat de rezolvare.

Activare roaming Vodafone prin centrul de contact online

Este esential sa beneficiezi de roaming date si voce la Vodafone iar dupa cum se poate vedea mai jos,
Îţi poţi activa/dezactiva serviciul roaming prin oricare dintre următoarele modalităţi:

 • pe WhatsApp https://bit.ly/Tobi-WhatsApp cu ajutorul lui asistentului virtual TOBi;
 • prin intermediul aplicaţiei mobile My Vodafone accesand Meniul rapid ramura Roaming;
 • din contul tău My Vodafone pe www.vodafone.ro, accesează secțiunile Contul meu > Serviciile tale > Internaţional şi roaming;
 • apelează *100# şi accesează secțiunea roaming şi internaţional (dacă eşti abonat) sau Internaţional şi roaming (dacă eşti utilizator de Cartela Vodafone);
 • apelează *222 și alege:  1. pentru Cartela Vodafone : secțiunea roaming şi international;  2. Pentru abonament: spune ghidului „vreau să-mi activez roamingul” sau „vreau să-mi dezactivez roamingul”.

Nu esti multumit de interactiunea cu asistenta virtuala Vodafone? Poti incerca sa interactionezi cu un operator Vodafone in timpul programului de lucru tot prin chat sau telefonand la numerele indicate mai sus.

Nu este inca sigur de ce am evidentiat in cadrul acestui articol cu referire la centrul de contact Vodafone departamentul relatii clienti? Urmareste mai multe pe site-ul vodafone.ro

Pentru clientii DIGI avem un articol interesant despre modul de contact relatii clienti DIGI RCS-RDS

Te mai poate interesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button