Sari la conținut

Revolut Romania – Telefon call center

  contact revolut romania
  Distribuie acest articol!

  Revolut este o platformă financiară și un serviciu bancar digital care oferă o gamă largă de produse și servicii financiare printr-o aplicație mobilă. Fondată în 2015, Revolut a devenit rapid populară datorită funcționalităților sale inovatoare și a costurilor reduse comparativ cu băncile tradiționale.

  In articolul nostru identificam datele de contact Revolut Romania pentru serviciul de relatii cu clientii. Numerele de telefon Revolut sunt publicate ceva mai jos in portalul nostru.

  Numar De Telefon Call Center Revolut

  • Contact Revolut call center: +37052143608
  • Numar de telefon Revolut: +40 31 630 2020
  • Suport live prin chat: Daca trebuie sa vorbesti cu un agent, cea mai buna modalitate de a-i contacta este prin chatul din aplicatie. Apasa pe profilul tau (cercul din coltul din stanga sus) > Selecteaza Ajutor > Alege Obtine ajutor suplimentar si contacteaza-i.

  Date de contact sediu Central Revolut

  • Adresa: 7 Westferry Circus, Canary Wharf, Londra, Anglia E14 4HD
  • Adresa: bd. Konstitucijos, Nr. 21B, Vilnius, LT-08130, Lituania
  • Adresa: bd. Konstitucijos 21B, Vilnius, LT-08130, Lituania.

  Reclamatii si Sesizari Revolut Romania

  In cazul in care aveti de semnalat o reclamatii cu privire la serviciile Revolut din Romania avem mai jos datele de contact pentru reclamatii Revolut:

  • Formularul online de reclamatii: Poti completa un formular de reclamatii direct pe site-ul Revolut. Acesta contine informatiile necesare pentru a procesa plangerea ta, precum numele si prenumele tau, numarul de telefon si adresa de e-mail asociate contului tau Revolut, detalierea problemei si solutia preferata pentru aceasta.
  • Reclamatii Revolut pe E-mail: Poti trimite o reclamatie prin e-mail la adresa [email protected]. Asigura-te ca furnizezi aceleasi informatii mentionate mai sus pentru a facilita procesul de investigare.
  • Chat in aplicatie: Daca preferi sa comunici direct cu un reprezentant Revolut, poti folosi chatul din cadrul aplicatiei.

  Carduri Revolut

  Identiticam cardurile disponibile la Revolut astfel incat in functie de preferinte poti utiliza un card Revolut dupa bunul plac.

  • Cardul Standard (Gratuit): Acesta este un card de baza, gratuit, care vine cu un cont european si un card exclusiv. Poti retrage bani de la bancomat fara comisioane (limita de 800 lei/luna).
  • Cardul Plus (19,99 lei/luna): Cu acest plan, beneficiezi de suport cu prioritate si protectie pentru achizitiile zilnice. Este o optiune excelenta pentru cei care doresc beneficii suplimentare la un cost accesibil.
  • Cardul Premium (35,99 lei/luna): Acest plan ofera beneficii flexibile care se potrivesc cu viata ta de acasa si te insotesc in calatorii. Ai retrageri de la bancomat fara comisioane (limita de 3.000 lei/luna) si alte avantaje.
  • Cardul Metal (64,99 lei/luna): Cu planul Metal, beneficiezi de limite mai mari la investitii, cheltuieli in toata lumea si multe altele. Ai, de asemenea, acces nelimitat in lounge-urile din aeroporturi si alte beneficii premium.
  • Cardul Ultra (220 lei/luna): Planul Ultra ofera o experienta de lux, cu beneficii in valoare anuala de peste 4000 £. Primesti un card placat cu platina si alte avantaje exclusiviste.

  Modalitati de contact Revolut Romania

  telefon Revolut call center

  Pe website-ul oficial Revolut, secțiunea de suport oferă informații și ghiduri detaliate despre cum să folosești serviciile lor și cum să rezolvi probleme comune. – Revolut România

  Aplicația Mobilă Revolut

  În aplicația Revolut, există o secțiune dedicată suportului pentru clienți.  Exemplificam in cele ce urmeaza modul de contact Revolut din aplicatia online:

  • Deschide aplicația Revolut.
  • Mergi la secțiunea „Profile” sau „Profil” (de obicei în colțul din dreapta jos).
  • Selectează „Help” sau „Ajutor”.
  • Folosește opțiunea de chat live pentru a discuta cu un reprezentant de suport. Chat-ul live este disponibil 24/7.

  E-mail și Formular de Contact Revolut

  În general, Revolut încurajează utilizarea chat-ului din aplicație pentru asistență rapidă, dar dacă ai nevoie de asistență specifică, poți încerca să trimiți un e-mail la adresa generală de suport: Email: [email protected]

  Centrele de Ajutor Online Revolut

  Revolut are un centru de ajutor online cu o mulțime de articole și ghiduri care te pot ajuta să găsești răspunsuri la întrebările tale: Revolut Help Centre. Aici gasesti raspunsuri la intrebarile tale inainte de a intra in contact cu cei din call center.

  Cum Comanzi un Card Fizic Revolut Gratuit

  Iata cum poti comanda un card Revolut pentru a beneficia de optiunile bancare de la Revolut:

  1. Descarcă Aplicația Revolut. Descarcă aplicația Revolut din App Store sau Google Play Store și creează un cont gratuit.
  2. Completează Formularul de Înregistrare. După ce îți creezi contul, completează formularul de înregistrare cu informațiile tale personale.
  3. Selectează Opțiunea „Card Fizic”. În interiorul aplicației, navighează la secțiunea „Carduri” și selectează opțiunea pentru comandarea unui card fizic.
  4. Confirmați Adresa de Livrare. Introdu adresa la care dorești să primești cardul tău Revolut și confirmă cererea.
  5. Așteaptă Livrarea. Revolut îți va livra cardul fizic gratuit la adresa specificată în termen de câteva zile lucrătoare. De regula se plateste o taxa de livrare pentru cardul standart daca nu ai un abonament Premium.

  Prin apel la serviciul de call center Revolut gasiti raspuns la intrebarile dumneavoastra indiferent de tipul abonamentului pe care-l aveti la Revolut.

   

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *